Blogger meeting

Yet again, a horde of drunken Finnish bloggers are gathered together, and they want to greet the world in their own words. So who am I to stop them? Here goes: Finnish bloggers say hi:

Hmmm... Taidan taas ensimmäisenä poistua. Pitää lähteä kuuntelemaan musaa muualle. Uusia kasvoja, uusia blogeja. Ei täältä voi olla poissakaan.... Seuraavalla kerralla lisää. --KatjaW

Iltaan kuului ennenaikaisia siideripullollisia, paikallisen baariolohuoneen pehmeitä sohvia, paljon kasvoiltaan tuntemattomia tuttuja ja tietenkin myös nopeahko Trivial Pruisuit, joka taas osoitti ylivertaisuuteni kyseisessä pelissä. Epäilen myös Kysyn Vaanin saapuneen paikalle oluttuopiksi naamioituneena. Taas. Cheers! -- http://www.visukinttu.com

sedis tervehtii maailman hienoimman vehkeen välityksellä. one linerit ovat vähissä, sillä retromaailman vahvin sissiliike on valtaamassa blogiuniversumin. monikulttuurinen sanomamme on: kaikkien maailmojen blogistit, yhtykää. tässä suuruudenhullussa imaginaarisyydessä muistakaa pientä ihmistä, joka on nähnyt kaiken, eikä silti mitään sillä hän on jäänyt internetin ulkopuolelle. poliittinen blogihuumorini on kuollut, joten luovutan koneen matkatoimiston väelle. turisti, ole hyvä:

Turisti toteaa: Äiti, lähetä tyttärellesi rahaa tai laita mummi lihoiksi. Perintöä odotellessa.... Ei mut kivaa on, eikä selkäänkään satu kun juo tarpeeksi korpikuusen kyyneliä... lähetä edes ruisleipää... niisk... Niin ja Savo-Pohjanmaa maaottelu on käynnissä. Minä ja Aika jatkaa...

Tsalo jatkaa sisäistä kamppailuaan: kognitiivisilla valituilla on kaikki argumentit puolellaan; täällä on vain tupakka, viina ja villit naiset...

pni från skrubu.net (ja och lokala MMS blog också), hej. Tog mig till Berghäll för en kväll i stil med blind date, för att se vad hur människorna som skriver bloggar ser ut som. Hmm... ja. Det är ju helt vanliga typer faktsikt. Nu skall jag ta mig en öl till.

Julius, kobaia.net: Ensimmäistä kertaa Kallion blogimiitissä, edellinen meni sairastaessa kotona. Olen jo nyt juonut yli rajojeni, onneksi palkankorotus on luvassa mahdollisimman pian. Paljon uusia ihmisiä, muutamia vanhempia tuttavuuksia. Eikä Kysyn vaan uskaltanut tulla paikalle. TIEDÄN KYLLÄ KUKA OLET!

Vähänks meil on ihkui kaveriqvii Minyan kaa!!1 Nii ja minä Kobaïan Neahan olen vanha konkari täällä blogimiitissä. Jos tisseistä tai kalukukkaroista on keskusteltu, olen missannut. Pitääkin tästä mennä Skitso-Jannen kanssa aloittamaan keskustelu edes jostain sukupuolielimiin liittyvästä.

Saavuin sittenkin paikalle uuden ystäväni Rajatapauksen ja ja punaviinilasillesen rohkaisemana. Oikeasti en juonut punaviinilasillista rohkaisuksi, vaan terveydeksi ja järkytyksen poistamiseksi. Jatkan edelleen punaisella juomalla.. päänsärky johtuu savusta. Silti on kivaa nähdä uusia ja vanhoja naamoja. Kuvamateriaali löytyy osoitteesta http://www.minyaweb.net. Terkuin, Minya

Tapasin tänään uuden tuttavuuden, Minyan. Minut saatiin houkuteltua parin tunnin keskustelun jälkeen, tähän mielenkiintoiseen tapaamiseen. Jonkinlaista nettipäiväkirjaa olen pitänyt aikaisemminkin, tosin hieman suppeasta aiheesta...Nyt uskon jo jääneeni koukkuun tähän uuteen yhteisöön ;) (ennen edes nimimerkin rekisteröimistä). Nimimerkiksi taidan valita Rajatapauksen, jonkun paidasta innostuneena. Koen olevani jonkin sortin rajatapaus, selitys löytyy tulevasta päiväkirjastani. Oli tosi kivaa tavatata teidät kaikki, vaikutitte oikein värikkäältä ja mukavalta porukalta. Terveisin, Rajatapaus.

Hang-around-bloggaajien tapaaminen äityi sittenkin suureksi bloggaajamiitiksi, jossa jälleen virtasi vesi ja terveelliset elämän tavat olivat kunniassa. Vatsalihasliikkeitä tehtiin, venyteltiin äänijänteitä ja harjoitimme itseruoskintaa. Aah.

Osanottajien lukumäärä ällistyttää: seuraava blogimiitti pidetään jossakin laajemmassa paikassa. Uudet tuttavuudet ovat aina kiinnostavia, eniten huvituimme kuitenkin Soopan vakaasta käsityksestä, että Pala maailmaani käsittää yhden kappaleen nuoria brunetteja.

Kysyn vaan olisi englanniksi joko "I only ask you" tai Mitin ehdottama "I barely ask". Olisikohan jo aika lähteä lepäämään? RaparperiBlog kiittää.

SchizoBlog bloggaa kerrankin ilmaiseksi jossain muualla kuin ~SchizoBlogissa. Olut "halpaa" (lue: luottokolrtti toimii). Nännän Nää kaikki, jotka ette päässeet paikalle. Menetitte elämänne bileet. Paikalle ilmestyi enemmän kuin viime kerralla ja keskustelu on enemmän kuin erittäin vilkasta ja antoisaa. Varsinkin Sediksen missaaminen on elämän suuria menetyksiä. Miettikää sitä.

Ööö.. Koska on mun vuoro? Mä aion vetää Elviksen koko tuotannon. Mitä? Eiks tää olekaan Idols-karsinta? -m-

Rökitys. Nöyryytys. Luovutusvoitto. Hyvä ilta siis :) -Haltia
Comments

kanakeitto maistuu, kun tietää että gruppo sortivo jatkaa kallion hämyisissä porttikongeissa. kiitos kaikille hauskasta illasta. Sedis.

--128.214.205.4, 28-Aug-2004


http://rajatapaus.blogspot.com/

--80.186.137.46, 28-Aug-2004


More info...     Comments?   Back to weblog
"Main_blogentry_270804_1" last changed on 28-Aug-2004 00:06:11 EEST by JanneJalkanen.