Olet ehkä jo perehtynytkin tähän, mutta Petteri Järvisen uusin aihetta käsitellyt kolumni Talouselämä-lehdessä on kiinnostavaa luettavaa. Se löytyy täältä: http://www.talouselama.fi/doc.te?f_id=993502 Sen sijaan alkuperäistä lakiluonnosta en minäkään ole vielä löytänyt.

--Viides rooli, 05-Sep-2006


Itse uskon että kyseessä on jokin konspiraatio... :-P Koska tuo lakiehdotus ehdotuksena on jo sen verran korni ja toimimaton, niin luulen että tässä pedataan jotain muuta valmiiksi. En kyllä ole keksinyt mitä, mutta eihän nyt kukaan itseään vakavasti ottava tietoturvaihminen tällaista lakia ehdottaisi, ei ainakaan siihen ongelmaan mihin se on nimellisesti kohdistettu.

Joten luulen että olet oikeassa siinä että tuota on tarkoitus käyttää profilointiin tai muuhun vastaavaan... tai laajentaa myöhemmin jollain muulla elementillä joka täydentää kokonaisen kauhukuvan. Esim asiakkaiden sähköpostin (lähetystietojen) seuraaminen silloin kun se on sinun tuotteellasi (kämmenlaitteella) välitetty.

Microsoftin Messengerin säännöissä taidettiin sanoa että MMS:n läpi lähetetty viesti muuttuu Microsoftin omaisuudeksi...

--Tommi Korhonen, 05-Sep-2006


Tosin tietysti: "Never attribute to malice that which can be explained by incompetence." ;-)

--JanneJalkanen, 06-Sep-2006More info...     Add comment   Back to entry
"Main_comments_040906_1" last changed on 06-Sep-2006 19:37:21 EEST by JanneJalkanen.