Kiitos tiedosta. Laitoinpa sitten mailia blogilistan ylläpidolle. Joku kun on joskus lisännyt oman blogini listalle, eikä minun tietenkään ollut mahdollista poistaa blogia listalta (ainakaan) ilman että rekisteröityisin. Tai ainakaan en tällaiseen löytänyt mitään mahdollisuutta. Katsotaan, mitä vastaavat.

-Mikko

--Mikko, 14-May-2008


Eikös sun kannattaisi ennemmin käyttää tilaisuutta hyväksesi ja esim. kirjoittaa blogissasi "virheellistä tietoa" (käyttöehdot kohta 4.9: Palveluntarjoajalla on oikeus poistaa Palvelusta aineisto, jonka ilmaisemisen Palvelussa Palveluntarjoaja on kieltänyt tai joka Palveluntarjoajan näkemyksen mukaan on lain tai hyvän tavan vastaista, sopimatonta, virheellistä, haitallista taikka vahingollista Palveluntarjoajalle, Käyttäjille tai kolmannelle osapuolelle. Palveluntarjoajalla ei ole velvollisuutta ilmoittaa aineiston poistamisesta Käyttäjille etu- eikä jälkikäteen.

Tämähän siis tarkoittaa sitä, että jos väität blogissasi, että 2+2=56, niin Sanoma Digital pidättää itsellään oikeuden poistaa blogisi listalle lisänneen ihmisen tunnuksen, tai saattaa sen korvausvelvolliseksi, jos joku muu menee uskomaan asiaa.

Eikös olekin jännittäviä ehtoja? Totta kai Sanoma Digital joutuisi yleisen naurun aiheeksi, jos ne tuollaista tekisivät, mutta minusta on noin periaatteessa huolestuttavaa, että ne edes varaavat itselleen mahdollisuuden tehdä tämmöistä.

Mutta olisihan sitä kiva kokeilla. Jos joku minun blogini sinne lisää, niin ajattelin kokeilla, miten blogilistalla suhtaudutaan käytännön kokeeseen ;-)

--JanneJalkanen, 14-May-2008More info...     Add comment   Back to entry
"Main_comments_120508_1" last changed on 14-May-2008 12:33:43 EEST by JanneJalkanen.