Britney Spearsista tuli mieleeni ilmeisesti Macrumorsissa ollut kommentti.

"Windows users are tempted by Brittney spears, mac users by a new GUI element in their operating system..."

Ja aiheena oli virusten otsikot ja liitetiedostot :-)

--Burana, 16-Feb-2006


Suosittelen Last.Fm-radiostriimiä ( http://last.fm/ ) kokeiluksi Pandoran rinnalle. Itse pidän Last.Fm:stä enemmän kuin Pandorasta, koska Last.Fm:ää varten ei tarvitse flashia :)

--Jan Wikholm, 18-Feb-2006


Itse asiassa olen käyttänyt last.fm:ää jo useita kuukausia; halusin vain kokeilla Pandoraa...

--JanneJalkanen, 18-Feb-2006


itse olen ihastunut Pandoraan. Sen flash-käyttöliittymä on briljantin yksinkertainen ja Pandoran kautta olen löytänyt todella hienoja musiikkisuosituksia, kuukaudessa enemmän kuin noin vuoden last.fm-käyttöni aikana. last.fm on toisaalta ylivoimainen musiikinkuunteluhistorian taltioija. Milloinkahan levy-yhtiöt alkavat hamuamaan käyttäjädataa last.fm:stä?

--Sami O, 20-Feb-2006


Pandoran musiikinvalinta-algoritmit lienevät kehittyneempiä kuin last.fm:n. Odotan siis ankaraa kilpailua erilaisten musiikkipalveluiden välille...

Sikäli mielenkiintoista on se, että sekä Pandora, että last.fm tuntuvat käsittelevän musiikkia kuin raakamateriaalia - arvo syntyy siitä, että missä järjestyksessä ja mitä biisejä heitetään kuluttajalle. Ehkä tulevaisuuden bisnesmallit pohjautuvat musiikkiin samanlaisena palveluna kuin sähkö tai vesi tai joukkoliikenne nykyään. Samankaltainen murroshan tapahtui kun äänilevyt syntyivät ja musiikkiteollisuuden luonne muuttui uniikkien performanssien hallinnoinnista massatuotettujen, samanlaisten levyjen replikointiin ja levitykseen.

--JanneJalkanen, 20-Feb-2006More info...     Add comment   Back to entry
"Main_comments_160206_2" last changed on 20-Feb-2006 16:50:44 EET by JanneJalkanen.