Heh. "Tutkintapyyntö" on kiertoilmaus rikosilmoitukselle. "Tutkintapyyntöä" ei taida virallisesti olla olemassa. No, kiva että tekivät molemmat.

--Jaakko, 22-Feb-2011


Voi Janne, Janne, mä tuun sit katsomaan sua vankilaan, koska nyt oot todella kusessa! Sinänsä kurjaa, kun sulla on tota perhettäkin ja kaikkea, mutta minkäs teet?

Oikeasti sylettää tämmöinen meininki -- jos siellä on oikeasti joku lakimies toisessa päässä, ne tietävät ihan hyvin, ettei niillä ole mitään keissiä. Koko tempaus perustuu hartaaseen toivoon siitä, että sulle tulee hätäkakka housuun kun lakimies sanoo jotain. Ja monelle varmasti tuleekin -- kyllä mä muistan, miten nuorena miehenä veti hetken ajan aika kylmäksi, kun joku uhkaili internetissä oikeusjutulla. Nykyisin, kiitos uhkailuinflaation ja oman kasvaneen ymmärryksen, tällaiset tempaukset lähinnä ärsyttävät...

--Mikki, 22-Feb-2011


Dii. Laitoin vastauksen, jossa pyysin heitä yksilöimään tarkasti missä loukataan ja valehdellaan ja ketä ja miksi. Mielenkiinnolla odotan vastausta.

--JanneJalkanen, 22-Feb-2011


Tarkistapa Nova Trotters Oy:n hallituksen kokoonpano vaikkapa Inoasta. Löytyy sama nimi kuin lakiasiaintoimistolla.

--AnonymousCoward, 22-Feb-2011


Juuh, Jocka on jo analysoinut aihetta.

--JanneJalkanen, 22-Feb-2011


"Nova Trotters Oy on tehnyt rikosilmoituksen ja tutkintapyynnön Nova Trotters Oy:tä, Websiterace Oy:tä ja Suomen Parhaat Verkkosivut-kilpailua koskevista, valheellisista ja herjaavista nettikirjoitteluista."

Nova Trotters on huolestunut paitsi itseään ja kilpailuaan koskettelevista *myös* valheellisista ja herjaavista nettikirjoitteluista. Sitähän listalla yritetään kertoa (huomaa pilkku sanan "koskevista" jälkeen).

--AnonymousCoward, 22-Feb-2011


Janne, tää on niin nähty juttu jo :)

--Herkko, 22-Feb-2011


Heh. Sulla, Herkko, onkin jo kokemusta :-).

--JanneJalkanen, 22-Feb-2011


“Puhtaasti luottamusta herättämään” “Antaa varmasti paremman kuvan koko kilpaulusta”

http://apina.biz/38673.jpg

Kunnon Streisandit tekivät: http://en.wikipedia.org/wiki/Streisand_effect

--AnonymousCoward, 23-Feb-2011More info...     Add comment   Back to entry
"Main_comments_220211_1" last changed on 23-Feb-2011 20:15:15 EET by AnonymousCoward.