Itseäni on ainakin kahdesti (tiettävästi) lainattu ko. lehteen. Ensimmäisellä kerralla minulle ilmoitettiin lainauksesta ja lähetettiin lehti, toisella kerralla ei ilmoitettu, kaverit vaan sattui spottaamaan jutun.

Olenkin aina, kun minun juttuni on ollut ko. palstalla laittanut kuvankaappauksen siitä nettiin, että muutkin voivat lukea ja ennen kaikkea lukea niitä muita blogeja, joita sinne on lainattu (minun blogissanihan he jo ovat..). Aluksi arkailin suoran kopion liittämistä kotisivuilleni, mutta kaikkein viimeisimpänä kai Aamulehdellä siihen materiaaliin mitään tekijänoikeutta on?

Ainakin minusta Aamulehti on onnistunut ideassaan aika hyvin, nimittäin vaikka blogeja voidaankin tilata, niin SAMASTA AIHEESTA OLEVIA KIRJOITUKSIA on vaikea selata. Blogeihin pitäisi tuoda tagit ja blogilistan pitäisi ymmärtää ne. Se olisi sitä WEB 2.0:aa. Milloin tämä sun JSPWiki alkaa tukemaan tageja postauksille? :)

(eksyinkö aiheesta? :) )

--Jasmo, 28-Jun-2006


Meidän koko metadatamallimme menee uusiksi 3.0:ssa, sitten tuetaan tägejä ihan tosissaan...

--JanneJalkanen, 28-Jun-2006


Mites muuten, onko tää sun Google-mainoksilla rahoitettu blogi kaupallinen?-) Saatko mielestäsi kopioida tänne CC-NonCommercial-lisensoitua kamaa?

--avs, 28-Jun-2006


CC-lisenssistä lainattua:

"You may not exercise any of the rights granted to You in Section 3 above in any manner that is primarily intended for or directed toward commercial advantage or private monetary compensation."

Mielestäni blogi, jota ei tosiaan rahoiteta Google-mainoksilla, ei ole "primarily intended".

Sitäpaitsi kaikki Google-tulot menevät kyllä johonkin sopivaan hyväntekeväisyyskohteeseen, jos nyt ikinä mitään saan ;-)

--JanneJalkanen, 29-Jun-2006More info...     Add comment   Back to entry
"Main_comments_280606_1" last changed on 29-Jun-2006 09:39:03 EEST by JanneJalkanen.