Jees, olen valmis ostamaan teoriasi. Vähän sama kuin miten joistakin tulee julkkiksia IRL. Kun joihinkin aletaan syystä tai toisesta kiinnittää enemmän huomioita, lisääntyy se todennäköisyys, että heihin kiinnitetään huomioita samalla kun se, että ne, joihin ei ole alettu sattumoisin kiinnittää huomioa, harmaantuvat ja sulautuvat ympäristöön. Onko joku tehnyt matemaattista kaavaa julkkikseksi tulemisen todennäköisyydestä? Nythän tätä tositeeveen aikana empiiristä dataakin luulisi olevan.

--Tuija, 30-Oct-2005


Tää on kyllä ihan Shirkyn teoria. Olisi mielenkiintoista katsoa, voisiko jollain lailla myös simuloida useampiin vetoavaa kirjoitustyyliä: esimerkiksi päiväkirjailijat harvemmin kiinnostavat kovin montaa, kun taas seksi kiinnostaa (liki) kaikkia.

--JanneJalkanen, 30-Oct-2005


Nyt seuraavaksi vaadimme julkiseksi Kuuman listan ja listasijoitusten historian graafisina käppyröinä. Näin voisimme analysoida, toiko esimerkiksi Visukintun seksikoulu blogille lisää lukijoita.

--Tuija, 30-Oct-2005


Tottakai se toi. Sen jälkeen päivittäinen lukijamäärä kasvoi välittömästi noin 50% ja pidemmänkin päälle 10-15%.

--Visukinttu-Jarkko, 30-Oct-2005


Hmm... Mulla taas maininta Hesarin kuukausiliitteessä laski lauantain kävijämäärää 25% ;-)

(Tuija, korjasin linkkisi. Täällä ei kelpaa HTML :)

--JanneJalkanen, 30-Oct-2005


:D

Onneksi mua ei sitten mainittu siinä jutussa. Kun mulle noi kävijämäärät on hirvittävän tärkeitä asioita mun muuten niin puutteellisessa elämässäni.

--Visukinttu-Jarkko, 30-Oct-2005More info...     Add comment   Back to entry
"Main_comments_301005_1" last changed on 30-Oct-2005 19:08:43 EET by null.