Joo ja kirjoitustyyliään kannattaa myös varioida noita anonyymi-viestejä varten. Eli jos normaalisti käyttää hymiöitä viivalla: :-), voi käyttää anonyymiviestissä niitä ilman viivaa :), samoin kannattaa tuntea omat kirjoitusmaneerinsa (mä aloitan hyvin usein lauseet "no"-sanalla, käytän runsaasti kannattaa-sanaa ja -- kaksoisviivaa merkitsemään ajatustaukoa. Samoin käytän paljon plus-sanaa, "tai jotain" -lausahdusta yms. fraaseja. Näillä melkein voi jo arvata kuka tämän viestin kirjoitti, jos lukee paljon tekstejäni... Mm. siksi en itse yritä pitää mitään anonyymiyttä yllä, vaikka joskus mieli tekisikin... (joo, käytän paljon myös sulkeita ja kolmea pistettä... :-D).

--yx vaan, 31-Mar-2004


Nucleus, ja varmaan aika moni muukin CMS-härveli, haistelevat kyllä kommenttien IP:t ihan pyytämättäkin. Vähän niin kuin tämä sinunkin kommenttihärvelisi.

--Mä en ole Merten, 31-Mar-2004


Kyllä, tämä systeemi tallentaa IP-osoitteet, ja jopa julkaisee ne (paitsi jos kirjoitat nimesi tuohon alla olevaan lootaan ja klikkaat "Remember me"). Eli kannattaa tosiaan olla varovainen mitä tökkii ja minne.

--JanneJalkanen, 01-Apr-2004More info...     Add comment   Back to entry
"Main_comments_310304_2" last changed on 07-Nov-2007 11:20:15 EET by JanneJalkanen.