Huutelua saunan takaa. Podilähetyksiä milloin mistäkin. Joskus jopa asiaa.

September 19, 2005, 6:18 PM
Ylen blogikatsaus?

Olen tässä kuunnellut YLE:n podcast-tarjontaa, ja tullut siihen tulokseen, että parasta antia ovat Radio Peilin lehtikatsaukset. Ne ovat hieman kuin joku tekisi audioversiota Blogisanomista: lyhyitä, mutta harkittuja suodatinsukelluksia, mutta oikeisiin lehtiin.

Mutta missä viipyy Peilin blogikatsaus? Suomen blogosfäärissä on hyviä, ajankohtaisia kirjoittajia, jotka kommentoivat myös yleistä maailman menoa - osa humoristisesti, osa tosissaan, osa molempia. Jutunjuurta varmasti riittäisi, ja suomalaisien bloggaajien motivaatio tuottaa hyvää sisältöä kasvaisi. Tai ainakin pienen osan. Tai ainakin sen osan, joka ottaa kirjoittamisen (liian?) tosissaan.

Hassu ajatus, mutta tulipahan mieleen. Olisihan siinä tietysti tyyliä: kuunnella päivän blogit työmatkalla...

September 11, 2005, 2:08 AM
Lisää podilähetyksiä
Oho... Stara.fi:n podcast. Löytyy myös iTunesin directorystä. Varsin professionaalin kuuloista kamaa, sopivan kokoisissa paloissa. Kyllä tämä tästä.

(Joku on jo lisännyt näköjään Saunan takaa -podilähetyksen iTunesiin. Kiitos tästä, mutta valitettavasti se ei näköjään ole mennyt iTunesin suodattimista läpi... Ehkä se sinne jossain välissä ilmaantuu. Seuraava Saunan Takaa toivottavasti ilmestyy ensi viikolla.)More info...  
"Saunan Takaa" last changed on 17-Oct-2005 00:10:38 EEST by JanneJalkanen.