Huutelua saunan takaa. Podilähetyksiä milloin mistäkin. Joskus jopa asiaa.

July 18, 2005, 10:51 PM
Podilähetys numero 1

Jostain syystä minulle tuli kauhea hinku tehdä podilähetys täältä maaseudulta. Ja antaa muuten sitten olla laitimmainen kerta kun puhun mitään ilman minkäänasteista käsikirjoitusta: tästä tuli kohtuullisen kauheaa tankerokieltä, jossa ei "niinkuja" ja "öö"-äännähdyksiä säästellä. Lisäksi hommasta puuttuu oikeastaan minkäänasteinen pointti, ja pikakuuntelulla se kuulostaa paikoin ärsyttävältä itsekehulta, joten ehkä tätäkin on syytä pitää testilähetyksenä.

Tässä lähetyksessä puhutaan vähän open source -kehittäjän arjesta ja siitä, miksi on niin kiva sanoa "ei". Tämä on nauhoitettu kolmessa osassa, joten tallenteesta voi kuulua kaikenlaista kummallista.

Noin kahden lähetyksen perusteella sanoisin, että suurin ärsytys tässä podauksessa on se, että näistä jutuista ei voi editoida pahimpia ääliömäisyyksiä pois kesken kaiken. Kaikki kunnia radiotoimittajille, jotka puhuvat eetteriin ammatikseen. Tässä lajissa näkee selvästi sen, mikä ero on ammattilaisella ja amatöörillä...

Pari linkkiä (olen liian laiska opetellakseni vielä Chaptertoolin käytön - ehkä jo seuraavalla kerralla):

Kuuntele(info) (6.2 MB AAC, 13 min 17 s)

July 5, 2005, 1:54 PM
Lähetys numero 0

Ensimmäinen testilähetys. Tässä puhutaan nimistä.

Kuuntele(info) (3.7 MB AAC)

July 5, 2005, 12:18 PM
Pikaisesti

Tämä blogi on tarkoitettu podcast-kokeiluja varten. Kielenä tulee olemaan varmaan aika pitkälti suomi, joskin englanninkielistä sisältöäkin saattaa olla mukana.

Pahoittelemme surkeaa ulkomuotoa; piti tehdä vähän hätäisesti. Bugejakin on.

July 5, 2005, 12:07 PM
Testi

Testaamme, 1.2.3More info...  
"Saunan Takaa" last changed on 17-Oct-2005 00:10:38 EEST by JanneJalkanen.