TitleAttachments no longer showing up
Date04-Jul-2006 18:12:15 EEST
Version2.2.33
Submitter24.9.148.67
Bug criticalityBadBug
Browser versionFirefox
Bug statusClosedBug
PageProvider usedcom.ecyrd.jspwiki.providers.VersioningFileProvider
Servlet ContainerTomcat 5.5.12
Operating SystemLinux
URLhttp://raibledesigns.com/wiki/Wiki.jsp?page=HibernateRelationships
Java versionJDK 5

The attachments on my wiki are no longer showing up - instead there are "edit" links to where attachments used to be. I have a mirror of this wiki on appfuse.org and things work just fine.

http://appfuse.org/wiki/Wiki.jsp?page=HibernateRelationships

Any ideas?

Thanks,

Matt


Try clearing your caches from your workDir and restarting?

-- JanneJalkanen


I changed the workDir from /tmp/ to /home/raible/tomcat/work/wiki, but still no dice. I even tried upgrading Tomcat from 5.5.12 to 5.5.17, but that didn't help either.

--MattRaible, 08-Jul-2006

Okay, that is odd. I can't offhand think of any reason why this would be happening... Could you try a temporary install with the latest 2.4 and check if still exhibits the same behaviour?

-- JanneJalkanen


Which 2.4 version exactly - the beta (2.4.15)?

--MattRaible, 10-Jul-2006


Try the nightly?

-- JanneJalkanen


Got it fixed, somehow the jspwiki.basicAttachmentProvider.storageDir got changed to the wrong directory. I don't remember doing this, so that's quite strange.

--MattRaible, 11-Jul-2006

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-8) was last changed on 13-Jul-2006 12:35 by Janne Jalkanen