|Title|Attachments no longer showing up
|Date|04-Jul-2006 18:12:15 EEST
|Version|2.2.33
|Submitter|24.9.148.67
|[Bug criticality]|BadBug
|Browser version|Firefox
|[Bug status]|ClosedBug
|[PageProvider] used|com.ecyrd.jspwiki.providers.VersioningFileProvider
|Servlet Container|Tomcat 5.5.12
|Operating System|Linux
|URL|http://raibledesigns.com/wiki/Wiki.jsp?page=HibernateRelationships
|Java version|JDK 5

The attachments on my wiki are no longer showing up - instead there are "edit" links to where attachments used to be.  I have a mirror of this wiki on appfuse.org and things work just fine.

http://appfuse.org/wiki/Wiki.jsp?page=HibernateRelationships

Any ideas?

Thanks,

Matt

----

Try clearing your caches from your workDir and restarting?

-- JanneJalkanen


----

I changed the workDir from /tmp/ to /home/raible/tomcat/work/wiki, but still no dice.  I even tried upgrading Tomcat from 5.5.12 to 5.5.17, but that didn't help either.  

--[MattRaible|http://raibledesigns.com/wiki], 08-Jul-2006

Okay, that ''is'' odd.  I can't offhand think of any reason why this would be happening...  Could you try a temporary install with the latest 2.4 and check if still exhibits the same behaviour?

-- JanneJalkanen


----

Which 2.4 version exactly - the beta (2.4.15)?

--[MattRaible|http://raibledesigns.com], 10-Jul-2006

----

Try the nightly?

-- [JanneJalkanen]


----

Got it fixed, somehow the jspwiki.basicAttachmentProvider.storageDir got changed to the wrong directory. I don't remember doing this, so that's quite strange.

--[MattRaible|http://raibledesigns.com], 11-Jul-2006