TitleChanging Template Results in Blank Pages
Date01-May-2005 00:25:07 EEST
Version2.0.52
Submitter63.200.9.166
Bug criticalityMediumBug
Browser versionAll
Bug statusClosedBug
PageProvider used
Servlet ContainerTomcat 5.0.28
Operating SystemSolaris 9
URLAll pages come up blank. Had to change back to default template to keep using it.
Java versionJDK 1.4

I had an admin try and apply a different template a while back and we were getting blank pages so we gave up and went back to the default. Then recently, I decided to install it on my OS X box, and I used the mrg template and got it working right off. I went back to the Solaris box and tried it and no go. I checked the logs, the have nothing in them. Doesn't fail, just paints a blank page. The only difference is on my OS X box, I am using Tomcat 5.5 and JDK 1.5.

5/12/2005
I had this problem too on a Debian machine
JSPWiki Engine Version = 2.0.52
Character Encoding = ISO-8859-1
Total Number of Pages = 214
Current Page Provider com.ecyrd.jspwiki.providers.CachingProvider
Real provider: com.ecyrd.jspwiki.providers.VersioningFileProvider
Do we beautify titles? false
Do we match english plural forms? true
Are CamelCase links used? false
Is HTML allowed on pages? false

Switched from default to OldBook, no problem, then switched from OldBook to brushed steel and had this issue, tried switching back to OldBook, still giving a blank page. Set back to default and it seems ok now. URL seems ok, apache working fine, prompted for http login ok, no apache errors, no tomcat errors, nothing unusual in the wiki logs. Viewing page source was also blank.

I've had this problem too after installing the jsp-wiki alpha version and going back to the stable version. It helped to clean the $CATALINA_HOME/work directory. Probably it might help after changing the templates, too.


Seems solved....

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-6) was last changed on 21-Mar-2007 22:04 by HarryMetske