|Title|Template JSP Not Found on v2.4.30
|Date|06-Aug-2006 00:03:47 EEST
|Version|v2.4.30
|Submitter|Dirk Frederickx
|[Bug criticality]|BadBug
|Browser version|safari
|[Bug status]|ClosedBug
|[PageProvider] used|
|Servlet Container|tomcat
|Operating System|osx
|URL|
|Java version|


Something seems to be wrong with v2.4.30 when rendering with another template.

Apparently JSPWiki keeps fetching its JSPs from the templates/default directory, after having set a different template-directory. 

Some bits and pieces get loaded from the ''real'' template-directory (see commmonheader.jsp which refers to several 'templatefiles') causing the rendered screens to break.


--[DF|DirkFrederickx]

----

So you mean that even if they exist in the new template directory, they still get fetched from the default template directory?  JSPWiki should be fetching files from the default template only if they don't exist in the specified template...

Could you provide an example?

-- JanneJalkanen

----

Hi Janne,

The problem seems to be related with caching.  (allthough i am not 100% sure -- i get several strange behaviours...)

I actually renamed the templates/brushed to templates/default, and still the pages were rendered on the ''old /templates/default'' jsp's.
After that, I flushed the work and temp directories of TOMCAT, restarted everything, and all was ok.

Normally , when changing to another template, I just change the jspwiki.propoerties, and restart the web-app via the tomcat /manager console.
This approach is not working anymore. 

Some more info:  it also seems that {{<wiki:TemplateDir/>}} is broken; but {{<wiki:Link format='url' templatefile='...}}  seems to be ok.



--[DF|DirkFrederickx]

Closed in v2.4.32. Tx !